Avond training

Vandaag kwam Thomas weer naar huis, na 4 dagen op controle te zijn geweest in het ziekenhuis (hij had griep en wilde niet drinken, dat moest dus via een sonde), was hij het daar zat, en dronk eindelijk zijn fles leeg.

Praten tegen de zusters wilde hij niet, die negeerde hij volledig, hij was boos op ze (zij hadden dus een sonde ingebracht). Totdat opa Kuling op bezoek kwam, dan wilde hij wel weer praten.

Aangezien ik dus met Astrud om en om wisselde wat betreft de zorg in het ziekenhuis, of thuis bij de kinderen, was er dus weinig tot geen mogelijkheid om te trainen, of überhaupt wat anders te doen.

Kwam vandaag dus Thomas terug, bleek Laurens nu ook ineens op de 39 graden te zitten…. Gaat goed. De training werd dus maar uitgesteld tot de avond en wat ingekort tot mijn standaard rondje rond de plassen van ongeveer 8,5km.

Deze keer dan maar tegen de klok in gelopen, maak je de route toch heel anders mee. De sfeer was niet helemaal oké, er liepen veel groepjes jongeren over straat te slenteren, meestal met een man of drie. Ook waren er jongeren een kampvuurtje aan het stoken langs de plassen.

Gelukkig geen last van gehad, geen opmerkingen of wat dan ook.

Verder wel lekker gelopen, het is nu wel de bedoeling om het ritme van drie keer per week weer op te gaan pakken, anders zakt de conditie in.

Stom dat ik mijn hr-meter niet gekoppeld had met mijn telefoon, daardoor mis ik nu die informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.