Avondloop

Vorige week had ik een mooie hoofdlamp besteld, de “petzl tikka plus 2”. Hij zou vrijdag worden geleverd, maar helaas kwam de bezorger net aan toen Astrud boodschappen aan het doen was.
De maandag erop zouden ze opnieuw komen, maar dan zou er niemand thuis zijn, ik dus de bezorgdienst bellen. Nu kon er volgens deze dienst geen afspraak worden gemaakt, niet worden gezien hoe laat ze langs zouden komen.
Ergo, ik had gewoon pech, en inderdaad lag er in de middag een briefje dat ik mijn pakketje bij DHL in Den Haag zou kunnen op komen halen (wij wonen in Gouda). Lekkere dienstverlening DHL (not)!

Bestelling dus geannuleerd en het advies gegeven aan de winkel om niet meer via DHL te leveren.
Zodra het pakket terug is bij de winkel krijg ik mijn geld terug, dus nog maar even afwachten.

Vandaag dus maar mijn fietslamp aan mijn belt vastgemaakt om in de avond te kunnen lopen. Nu begrijp ik wel waarom je toch een goede lamp wilt kopen, van het weekeind maar eens bij ‘Outdoor Gouda’ gaan kijken wat ze daar voor een lampen hebben.

In de nacht lopen is trouwens wel heel anders. Wel gaaf, maar alle intense kleuren missen. Daarbij viel me op dat je veel dichter bij jezelf blijft tijdens het rennen. Een ervaring op zich, ga ik opnieuw doen ( maar dan met goede lamp 🙂 ).

Lekkere run gehad, op de nieuwe schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.