Avondtraining met Astrud

Vanavond weer een trainingsrondje met Astrud gedaan. Er was even twijfel of ze mee zou gaan, gelukkig had ze er toch weer zin in. Het is dan ook wel heel erg zacht (en lekker) weer om te gaan lopen.

In het begin even naar de hoek van de straat ingelopen, om daarna even te rekken en te strekken, daarna ging Astrud direct (snel) van start. Ik kon maar weinig praten, anders houd ik dat tempo niet vol. Dit was eigenlijk niet de bedoeling, dus hebben we afgesproken om het tempo op maximaal 5.5 te houden.

Ik liep met mijn Petzl lamp, Astrud had alleen een lampje om haar arm. Gelukkig konden we de donkere stukken naast elkaar lopen, mijn hoofd-lamp geeft dan meer dan genoeg licht voor ons allebei.

Langs de plassen was gaaf, er stond best wat wind, het water was daardoor goed te horen (en ook mooi om te zien). Nog een plens regen over ons heen gehad (die zagen we niet aankomen), maar er eigenlijk helemaal geen last van gehad.

In ‘de bossen’ wat rustiger aan gelopen, je wilt toch goed zien waar je loopt, om daarna weer op een normaal tempo het laatste stuk naar huis te gaan. Nog een sprintje aan het eind, om daarna te douchen en af te sluiten met een heerlijke chai-latte.

 

  1 reactie op “Avondtraining met Astrud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.