Limburgs mooiste

Vandaag de gele lus afgerond bij Limburgs mooiste.

Dat wil dus zeggen: de tocht van 135 km door Limburg, waarbij ik de eerste 80km echt van de omgeving heb kunnen genieten, daarna werd ik daar echt te moe voor 🙂

Hier in de polder vraag ik me altijd af wat ik aan al die versnellingen heb, ik gebruik er eigenlijk niet meer dan 2 of 3. Nu is dat eindelijk te begrijpen, in de heuvels van Limburg zijn ze echt allemaal nodig!
Liefst had ik zelfs nog een tandje (27 of  groter) aan de achterkant gehad (nu draai ik met een triple met 25 als grootste blad).

De route ging door het zuiden van Limburg en het grensgebied Duitsland. Daarbij deden we plaatsen aan als Vaals, IJzeren, Heerlen en Gulpen. De Gele Lus is een redelijk zware tocht door het schitterende heuvellandschap.

Waar ik helemaal blij mee ben is dat ik de route in 5 uur en 57 minuten heb gereden, dat is 3 minuten sneller dan dat ik als doelstelling had gesteld.

Daarbij was het ook leuk dat er vanuit de sponsor (Rexona) automatisch foto’s en posts op Facebook werden geplaatst zodat men je daar kon volgen. Nu nog wachten op de video welke is gemaakt 🙂

Ik heb in ieder geval genoten!

 

89738 89739 89740

 

  1 reactie op “Limburgs mooiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.