Met de meiden

Vandaag weer gaan hardlopen met de meiden samen. Dit is alweer een soort traditie geworden voor de zondag ochtend. Astrud had een leuk idee: Pak een keer de auto, rijdt naar het Goudse Hout, en maak daar wat rondjes. Het is er wel vlak, maar je wisselt harde ondergrond af met zacht, rent toch in een mooi gebied en houdt het ook overzichtelijk.

Zo gezegd zo gedaan, op naar de Goudse Hout. Leuk trouwens die bordjes met ‘honden aangelijnd’, vooral dat een flink aantal hondenbezitters zich te verheven voelt om zich hieraan te houden. Zeker als zo’n beest nog blaffend op Evelien af komt zetten. Ik ging dus maar voor haar staan, de hond rende daarna verder.

Deze keer ging het zwaarder voor Sophie, ze had last van haar enkel en het ademen ging moeilijk. Toch 5km aan een stuk doorgerend, om daarna te stoppen.
Een energiereep aan de meiden gegeven en afgesproken dat we nog een stukje wandelend verder gingen. Zo kon er ook nog even naar de omgeving worden gekeken.

20141109_114424

Al met al een leuk momentje gehad.

Post navigation

  1 comment for “Met de meiden

  1. 9 november 2014 at 15:38

    Leuke loop. Naar dat Sophie last had. Maar soms gaat het even niet. 5 km is ook mooi. Ik kan het niet uitstaan als mensen hun honden los laten daar waar het verboden is. Zij bederven het voor de anderen. Wie weet mogen er dan helemaal geen honden meer komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.