Milon woensdag

Eindelijk weer een rondje ‘Milon’ gedaan. De apparatuur maar even niet aangepast, ergo gewoon weer oppakken waar je vorige keer was gestopt.

Normaal probeer je bij de Milon training er iedere keer wat extra bij te doen, nu ik 2 weken geen ronde had gedaan vond ik dat een minder idee.

Na de training wel nog een kwartiertje buikspier oefeningen gedaan onder de begeleiding van Nadine. Het is dat ik alsnog mijn (verjaardags)knuffel had gekregen, anders had ik hem over geslagen 😉

Nu dus weer verder opbouwen voor zondag a.s. dan is de Veluwezoom trail. Uiteindelijk hebben we een kaartje voor de 14 Km kunnen bemachtigen dankzij Coen Boxtart.  Het is alleen nog niet helemaal zeker of Astrud of ik ga rennen 🙂

Wel wil ik even wat aandacht vragen voor Coen. Coen is een ultraloper, die zich inzet voor het goede doel. het is zijn doelstelling om in 2015 aan de comrades marathon mee te doen, waar hij 89Km zal gaan hardlopen voor de Hersenstichting Nederland. Hij doet daar aan de actie “Wordt ik weer beter“,  iedere donatie is welkom.

10173768_540405026070470_4786784756920036553_n

 

Mooi dat de actie loopt tot 10 juni 2015, dan wordt ik weer jarig 🙂

Nu nog hopen dat hij ver boven zijn streefbedrag uit zal komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.