Nachtloop

Vandaag was mijn nieuwe lampje dan eindelijk binnen!
Op aanraden van Astrud had ik met de trailrunshop.nl (onderdeel van Scarabee) gebeld om advies in te winnen. Ik werd echt heel erg rustig en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Zo kan het dus ook! 🙂

Uiteindelijk is het dus de Petzl Tikka R+ geworden. Deze is oplaadbaar, heeft adaptive lightning en levert een bundel licht van 170 Lumen. Thuis dus direct aan de usb-lader gehangen om hem direct te kunnen gebruiken. Een uitgebreidere review volgt later wel.

petzl

Jongens naar bed, omkleden en lamp pakken. Hij ging niet aan ?!?
Nu bleek dat er een stuk plastic tussen de batterij en de lamp zat, het opladen was dus niet gebeurd. Oeps! Gelukkig bleek de lamp met een half-volle batterij geleverd, dus na een half uurtje bijladen er toch maar op uit.

Het werd het rondje van 10km, om ook wat minder goed verlichte plekken te hebben natuurlijk. Zo kwam ik eerst langs de Burgemeester Lucasselaan (Een fietspad tussen de Reeuwijkse plassen en Bodegraafsestraatweg in), waar ik voor het eerst met licht kon lopen.
Dat werkt goed zeg! Ik had verwacht dat het een erg onrustig beeld zou geven zo’n lamp op je hoofd, dat valt dus enorm mee!

Onderweg werd ik (denk ik) nog uitgelachen door een tegemoetkomende hardloopster, ze riep iets als “Dat ziet er echt onwijs raar uit!”. Lekker boeiend, ik kan zo op de onverharde paadjes lopen zonder te vallen, door de Goudse hout heen en lekker lol hebben. Ook ziet men mij tenminste goed.
Waar ik het licht niet nodig had zette ik hem uit om de batterij te sparen, hij was natuurlijk niet geheel opgeladen.

Verder dus heerlijk gelopen, toen ik thuis kwam had ik nog het idee dat ik nog wel een rondje wilde doen. Dat voelde dus goed 🙂 Lekker (voor mij dan) op snelheid gelopen met een gemiddelde HR van 168bpm. Het was lekker weer om te lopen, niet heel erg koud en een zachte wind.

  4 reacties op “Nachtloop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.