Rondje ‘achtertuin’ :)

Vandaag was het weer warm, dat betekende dat ik voor deze run zoveel als mogelijk de schaduw op probeerde te zoeken. Ergo, een rondje dat liep via de dijk, door het Steinse Groen, door het Goudse Hout, om weer terug te keren naar huis.

rondjeachtertuin

Vanaf de eerste meters liep het eigenlijk al best zwaar, op de een of andere manier wilde ik niet in het ritme komen. Gelukkig net een motiverend filmpje gezien van de ‘losse veter‘, waarbij onze eigen ultraloper Pascal even een interview gaf. 100 km rennen in minder dan 6 uur en 55 minuten? Wat zeur ik met mijn 10 km training van vandaag? Oké, rustig doorgaan dus. Na een kleine 3 kilometer kwam het ritme er uiteindelijk dan toch nog in, Gouda mag dan zo plat zijn als een pannenkoek, de omgeving is toch best mooi.

De natuur is volop in bloei, en onze ‘achtertuin’ ligt er dus fantastisch bij. Dat is toch uniek, om zo midden in de randstad dit soort omgevingen te hebben. We mogen best trots zijn op dit Groene hart!

Zoals ik al zei, het was warm en vochtig, en ik vond het niet lekker gaan, maar uiteindelijk toch mijn 10 kilometer goed binnen het uur af kunnen ronden.

Vanaf morgen maar eens aan wat oefeningen werken, ik wil mijn plank challenge maar weer eens op gaan pakken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.