Rondje Plassen

Na een viertal maanden (diverse redenen, maar ik ga hier natuurlijk geen excuses verzinnen en vertellen :))  niet te hebben gelopen, werd het toch weer tijd om de schoenen onder te binden en weer van start te gaan.

Op 7 mei was ik weer begonnen met een ronde op de dijk, waarbij ik er vanuit ging dat 5 km op een pace van 6 wel een goede start zou zijn, dat bleek echter best zwaar. Ja, die vijf kilometer waren te doen binnen een half uur, het was echter een veel te zware training geworden.

Daarom maar de snelheid omlaag, om daarmee de volgende ronde iets rustiger aan te doen. Dat liep al weer veel fijner, dan kom je met meer energie terug dan dat je er in stopt.

Vandaag in het warme weer dus met een uiterst rustig tempo het ronde om de plassen weer gedaan, dat liep lekker, ondanks dat ik het mede door de temperatuur nog best pittig vond. Wat loopt je conditie snel achteruit als je niet actief blijft!

Gelukkig nu weer een wekelijks schema en doel. Minimaal 10.000 stappen per dag, en minimaal twee (liefst drie)  keer per week weer lopen.

Je merkt gelukkig wel direct dat je lichaam goed reageert op beweging, nu de conditie weer opbouwen!

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain
01:01:41 01:01:09 9,09 6:44 3:37 0,00
hours hours km min/km min/km meters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.