Up-tempo avondtraining

Vandaag ging het zowel lekker als niet lekker.

Eigenlijk had ik niet zoveel zin in de training, ik had wat hoofdpijn, was rillerig en moe. Toch werd ik aangemoedigd door Astrud om wel te rennen. Niet te snel, maar wel even zweten. Uiteindelijk voel je je dan beter.

Zo gezegd zo gedaan. De jongens naar bed, omkleden (en voldoende warme kleding aangedaan) en de deur uit.

Daarbij begon ik eigenlijk te snel, maar aangezien ik het daardoor lekker warm kreeg ging ik maar door, dan maar een up-tempo training ( voor mij dan 🙂 ). De eerste 3 kilometer ging dan ook best lekker, daarna werd het zwoegen.

Om het toch nog een keer te proberen heb ik de Asics nog een keer gebruikt, waarbij mijn knie toch weer pijn begon te doen. Ook een mental note om geen pindasaus meer te eten voordat je gaat trainen…

Uiteindelijk best een aardige training neergezet, maar er had meer in kunnen zitten. Niet helemaal ontevreden, maar ook niet helemaal top. Nu ik het een en ander onder het genot van een biertje zo allemaal opschrijf toch erg blij dat ik ben gaan rennen, en heb er al weer zin in om aanstaande donderdag weer met de kids op pad te gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.